samsung-galaxy-y-root

Samsung Galaxy Y GT-S5360 Rooten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Galaxy Y is een smartphone van Samsung met Android 2.3.5 Gingerbread OS (momenteel te upgraden naar v2.3.6), met de eigen TouchWiz user interface en een 832 MHz ARMv6 processor.

Met deze handleiding kunnen we de Galaxy Y rooten. Deze handleiding werkt voor toestel met Android 2.3.5 en Android 2.3.6.

Waarschuwing! Rooten van je telefoon kan ervoor zorgen dat je je garantie verliest. Bovendien kun je, indien je de stappen niet goed volgt, je telefoon onherstelbaar beschadigen. RootAndroid.nl is in géén van alle gevallen aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade. Doe het dus op eigen risico!

Samsung Galaxy Y Rooten

 1. Het is belangrijk dat je eerst de Samsung drivers installeert. Dit kun je doen met Samsung Kies. Download deze van de website van Samsung. (Ps. je moet Samsung Kies afsluiten tijdens het rooten)
 2. Op je telefoon moet je USB debugging aanzetten. Doe dit als volgt
 3. USB Debugging Galaxy Y
 4. Download nu de Unlock Root tool
 5. Installeer de Unlock Root Tool
 6. Open de Unlock Root Tool en sluit vervolgens je telefoon met de USB kabel aan op je PC. Je telefoon zal als het goed is in het programma verschijnen als Samsung Galaxy Y GT-S5360
 7. Selecteer hier je telefoon
 8. Klik vervolgens op de Root knop
 9. In enkele minuten wordt je telefoon geroot. Hierna wordt je gevraagd of je nog apps wilt installeren, hier kun je op Nee klikken
 10. Je telefoon wordt vervolgens herstart
 11. Nadat je telefoon is herstart, moet je controleren of je een Super User app in je programmalijst hebt. Indien ja, dan is je Samsung Galaxy Y geroot. Gefeliciteerd!
Samsung Galaxy Y GT-S5360 Rooten, 9.5 out of 10 based on 2 ratings